• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Pingst ung ledarnätverk

Ledarnatverk_huvud_425_72

Pingst ung ledarnätverk är en gemenskap mellan huvudansvariga för barn och ungdomsverksamhet i Sveriges pingstgemenskap. Läs mer om vad vi vill och vad vi gör här på webbplatsen. Har du ett huvudansvar för din församlings barn- eller ungdomsverksamhet vill vi att du ska komma med och förstärka vår gemenskap. Börja med skapa en användare här på webbplatsen och ange att du vill ha tillgång till nätverket så får du tillgång till vår ledarkarta där vi kan hitta varandra. Du får även ledarnätverkts nyhetsbrev. Här nedan ser du lite av det som händer inom nätverket. Välkommen!


Kom med och gör ungdomshelgen på Nyhem till något alldeles extra

Du som ungdomsledare är alldeles speciellt välkommen till ungdomshelgen på Nyhem. Du behöver komma med för att tillsammans med gänget som satt ihop årets program göra helgen till en riktig höjdare för alla ungdomar som kommer.

Läs mer

Dag om psykisk ohälsa bland unga

psykisk ohälsa bildVälkommen den 18 september till en dag om psykisk ohälsa bland unga. Sveriges Kristna Råd anordnar kunskapsdagen som riktar sig till dig som arbetar med barn och ungdomar.

Läs mer

Gör dig redo för Ready17

ready17-bildFör fjärde året i rad är det dags för Ready. Pingst ung erbjuder alla ungdomsgrupper att under tre fredagar i januari vara med i ett gemensamt upplägg för hela Sverige. Ungdomarna får fokusera på inåt, utåt och uppåt i sitt möte med Gud dessa kvällar. Välkomna att haka på #ready17!

Läs mer

Välkommen med på Barnens Nyhem

barnens nyhem 2016Planeringen inför årets Nyhemsvecka är i full gång och vi ser fram emot en vecka av varma, roliga, härliga och heliga möten i flera olika tält, rum, hallar och förtält!

Läs mer

Du är här: Pingst Ung Pingst ung ledarnätverk