• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Hälsningar från Nyhem:ung

nyhetsbrev nyhem 2016Planeringen inför årets nyhemsvecka är i full gång och ledningsteamet för Nyhem:ung skickar en hälsning om vad vi kan se fram emot. Är du barn- eller ungdomsledare som vill engagera dig på Nyhem? Se hit!

Årets tema
1 Joh 4:19 Vi älskar därför att Han först älskade oss.
Nyhemsveckan är inne i ett treårstema där vi de senaste två åren har talat om Tro och Hopp. I år går vi in i temat Kärlek. Vi kommer använda oss av strofen Kärleken är ________ där den tomma raden fylls i med specifika ord för respektive dag.

Det är vår längtan att de ungdomar som kommer ska få bli drabbade av Guds kärlek, kärlek till sin nästa och kärlek till vår omvärld.

Ungdomshelgen och veckan
Ungdomshelgen är den första helgen och blir fullspäckad med möten, undervisning, musik, fest och gemenskap! Under veckan fortsätter Nyhem:ung med Bible Boost, Happenings på rutan och nattmöten.

Vi vill bygga Nyhemsveckan tillsammans med dig som är ungdomsledare eller pastor! Du behövs som förebild i funktionen som bland annat förebedjare, Nyhem:Ung-Ledare eller samtalsledare på Bible Boost.

Var med som ledare
Nyhemsveckan är en plats dit många ungdomar söker sig och du kan få vara med och göra skillnad i deras liv. Du som ledare får också chans att nätverka med andra ledare, och dina ungdomar får möte andra ungdomar i landet. Så se till att haka på!

Tillsammans med dig är vi Nyhem:ung. Håll utkik framöver på nyhemsveckan.se för mer information om konferensen. På hemsidan finns även våra kontaktuppgifter och vi vill gärna höra från dig om du vill vara med. Vi vill hitta rätt uppgift för dig så att du kommer i funktion och bygger konferensen tillsammans med oss!

Vi ses på Nyhem!

Nyhem:ungs ledningsteam

Andreas Svedman
Carolina Nilsson
Gustaf Nyström
Jacob Ventlinger
Johan Ericson
Ghazal Zekavat
William Gren
Magnus Gnisterhed 

ÅRETS TEMA

1 Joh 4:19 - Vi älskar därför att Han först älskade oss.

Nyhemsveckan är inne i ett tre-års-tema där vi de senaste två åren har talat om Tro och Hopp, och i år går vi in i temat Kärlek. Vi kommer använda oss av strofen Kärleken är ________ där den tomma raden fylls i med specifika ord för respektive dag.

 

Det är vår längtan att de ungdomar som kommer ska få bli drabbade av Guds kärlek, kärlek till sin nästa och kärlek till vår omvärld.

 

UNGDOMSHELGEN & VECKAN

Ungdomshelgen är den första helgen och blir fullspäckad med möten, undervisning, musik, fest och gemenskap! Under veckan fortsätter Nyhem:ung med Bible Boost, Happenings på rutan och nattmöten.

 

TILLSAMMANS

Vi vill bygga Nyhemsveckan tillsammans med dig som är Ungdomsledare/Pastor! Du behövs som förebild i funktionen som förebedjare, Nyhem:Ung-Ledare, Samtalsledare på Bible Boost, mm.

 

NYHEMSVECKAN ÄR EN PLATS

Dit många ungdomar söker sig och du kan få vara med och göra skillnad i deras liv. Du som ledare får också chans att nätverka med andra ledare, och dina ungdomar får möte andra ungdomar i landet. Så se till att haka på!

 

TILLSAMMANS MED DIG ÄR VI NYHEM:UNG. HÅLL UTKIK FRAMÖVER PÅ WWW.NYHEMSVECKAN.SE FÖR MER INFO OM KONFERENSEN.

 

PÅ HEMSIDAN FINNS ÄVEN VÅRA KONTAKTUPPGIFTER – VI VILL GÄRNA ATT DU HÖR AV DIG SÅ ATT VI KAN HITTA RÄTT UPPGIFT FÖR DIG SÅ ATT DU KOMMER I FUNKTION & BYGGER KONFERENSEN TILLSAMMANS MED OSS! 

Du är här: Pingst Ung Pingst ung ledarnätverk Hälsningar från Nyhem:ung