• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Sport for Life

Sport-for-Life-nyhem2016Sport for Life laddar inför sommarens alla sportläger och konferenser. Men redan nu i vår kan du vara med i det nystartade ledarnätverk eller varför inte söka till att bli Sport for Lifes första teamare?

Sport for Lifes ledarnätverk
Istället för att ensam kämpa som sportledare kan du gå med i Sport for Lifes nystartade nätverk för dig som gillar att arbeta med kombinationen kyrka och idrott. I nätverket vill man dela erfarenheter, komma med tips och hjälpas åt att sprida information om olika sportevent.

Om du vill vara med på Nyhemsveckan och hjälpa till med sporteventen på Rutan är du varmt välkommen att kontakta Johan via j.lagerbeck.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Bli Sport for Lifes första teamare
Sport for Life söker teamare som kan tänka sig sporta, utveckla sina ledargåvor och lära sig mer om Bibeln under hösten -16 och våren -17. Teamarna kommer att ha Eskilstuna som praktikort och utbildningen utgår från Kaggeholms folkhögskola. Om detta passar in på dig eller någon annan du känner så tipsar vi om att gå in och läsa mer om detta på teamtraningsskolan.se eller kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Sportläger
Sporterna tennis, golf, hockey, fotboll och innebandy kommer att spelas runt om på Sport for Lifes olika sommarläger. Det finns fortfarande plats på lägren och anmälan hittar du här.

Du kan läsa om allt detta på Sport for Lifes hemsida sportforlife.se, kika gärna in den!

Sport for Life-teamet