• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Välkommen med på Barnens Nyhem

barnens nyhem 2016Planeringen inför årets Nyhemsvecka är i full gång och vi ser fram emot en vecka av varma, roliga, härliga och heliga möten i flera olika tält, rum, hallar och förtält!

På Barnens Nyhem vill vi vara med och hjälpa barn att växa i relationen till Gud och varandra. Jesus säger att Guds rike tillhör barnen och det vill vi vara med och förmedla. Vi tycker det är viktigt att alla barn känner sig trygga och sedda på Barnens Nyhem. Därför har vi gott om ledare och något vi kallar för Umgåsare som finns på plats för att umgås med barnen.

Är du barnpastor eller ledare bland barnen i din hemförsamling och känner för att vara med och hjälpa till på Barnens Nyhem får du gärna kontakta oss eller läsa mer om möjligheten att vara Umgåsare, och anmäla dig, på nyhemsveckan.se. Alla åldrar behövs och vi har sett att veckan är en otrolig växtplats för många i sin ledarroll.

Vi börjar varje morgon med en ledarsamling och bygger därigenom en god gemenskap och en vi-känsla. Var med och inspirera och inspireras, utrustas och få erfarenheter tillsammans med ett stort härligt gäng gröntröjade människor.

NYHEM umgåsare facebook 2016Har du frågor eller funderingar kan du maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi vill göra Barnens Nyhem tillsammans med dig!

Ledningsgruppen för Barnens Nyhem
Zamuel Zethson
Marie Axmarker
Ottilia Barkenbom
Veronica Lorentzon
Mikael Wahl
Sandra Ling

 

 

 

 

 

 

 

Du är här: Pingst Ung Pingst ung ledarnätverk Välkommen med på Barnens Nyhem