• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Gör dig redo för Ready17

ready17-bildFör fjärde året i rad är det dags för Ready. Pingst ung erbjuder alla ungdomsgrupper att under tre fredagar i januari vara med i ett gemensamt upplägg för hela Sverige. Ungdomarna får fokusera på inåt, utåt och uppåt i sitt möte med Gud dessa kvällar. Välkomna att haka på #ready17!

DATUM
Fredagarna den 13, 20 och 27 januari 2017

Vi tror på att komma samman och att som ungdomsarbeten över hela Sverige göra något tillsammans! Under tre fredagar i januari vill Pingst ung på ett särskilt sätt mobilisera, fokusera och ena det vi gör på hemmaplan i våra kyrkor i Sverige. Vill du och ditt ungdomsarbete vara med och göra #ready17? Har ni varit med tidigare? Var med igen!

Vi tror att det kan ske något stort när vi lokalt, regionalt och nationellt talar om samma sak, ber samma bön, lovsjunger samma Gud under samma kväll. Vi gör ju alla redan detta, fredag efter fredag, helg efter helg och det ska vi även fortsätta med efter #ready17. Det vi specifikt vill lyfta med #ready är medvetenheten om att vi tillsammans är många som samtidigt gör det, och att vi både i det synliga och än mer i det osynliga får se att Gud får bli ärad och att människor blir betjänade. Vi tror att vi ska kunna explodera sociala medier som Facebook, Instagram, Snapchat och Twitter med mera dessa tre fredagar med bilder och vittnesbörd i en gemensam hashtag som är #ready17.

I denna pdf hittar du den information som ni behöver samt förslag på innehåll från Pingst ung. Friheten för egen utformning under dessa tre fredagar är stor men grunden och ramen för kvällarna är gemensam för oss alla.

Vi ses på sociala medier!

/Pingst ungs styrelse

 

Du är här: Pingst Ung Pingst ung ledarnätverk Gör dig redo för Ready17