• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Ledardagar för dig som är ideell ledare

logga-bege-bakgrund3Under oktober och november anordnas tre regionala ledardagar för dig som är ideell ledare i våra församlingar.

I höst är du välkommen till ledardagar i Umeå, Västerås och Jönköping. Pingst nyvalda föreståndare Daniel Alm kommer att dela visionen om framtida pingst, det kommer finnas tid för intressanta diskussioner men det här är framför allt ett tillfälle att möta andra som står i samma uppgift som dig själv.

Du får möjlighet att välja mellan 21 seminarier där du under två timmar får ta del av intressant och utmanande undervisning.

Pingst ung håller i tre seminarier specifikt utformade för olika åldersgrupper samt ett sportseminarie som Sport for Life ansvarar för.

Barn – att leda de minsta till Jesus
Den största uppgiften – Att leda de minsta till Jesus.

Ungdom – att göra unga människor till lärjungar
Det viktigaste uppdraget – Att göra unga människor till lärjungar

Say [YA!] – Forum med fokus på unga vuxna och församling
Vi samlas med längtan att se unga vuxna komma till tro och växa i tro, vi får även tid att ta del av och dela erfarenheter. Seminariet ger dig motivation, relationer och redskap.

Släpp sargen, så når vi Sverige genom idrotten
75 procent av Sveriges befolkning är aktiva i en idrottsförening eller motionerar regelbundet. Hälsa har aldrig tidigare varit så aktuellt och populärt i samhället som nu. Hur kan vi som kyrka ta till vara på detta intresse och finnas i denna värld? I det här seminariet kommer vi lyfta utmaningarna och möjligheterna med idrottsmission. Var beredd på att släppa sargen och komma in i matchen.

Anmälan
Du anmäler dig och kan läsa mer om Pingst Ledare på pingst.se/ledare och priset är 250 kr/person. För dig som fyller 25 i år eller är yngre är det kostnadsfritt.

 

Du är här: Pingst Ung Pingst ung ledarnätverk Ledardagar Ledardagar för dig som är ideell ledare