• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Pingst Mission SÄND

Pingst-Mission-SÄND-1024x576Den 23-25 september är det läge att vara i Stockholm för dig som är ung och intresserad av mission. Pingst Mission SÄND kommer hållas i Filadelfiakyrkan, Stockholm.

Konferensen börjar fredag kväll med ungdomsmöte klockan 19.00. Om du har möjlighet att komma tidigare är du också välkommen att vara med på IBRAs och PMUs förkonferenser som hålls mellan kl. 13.00-17.00 på fredagen.

Temat är SÄND och vi ska tala om att sända ut människor. Lördagen blir fullmatad med flera talare som fungerar som förebilder inom mission. De delar med sig av vad de arbetar med och du får en inblick i missionen över hela världen. Anders Ahlenius, Pelle Hörnmark, Emelie Litsgård, Julia Willkander och Andreas Svedman är några av talarna.

Lördagen avslutas med firandet av att Pingst har sänt ut missionärer under 100 år och vi blickar mot framtiden och de utmaningar som vi står inför. Hela konferensen avslutas på söndagen med gudstjänst i Filadelfiakyrkan.

ANMÄL DIG HÄR
Om du önskar boende finns det möjlighet att sova i Sollentuna Pingstkyrka för 50 kr/natt. I anmälan klickar du då i: "Jag är studerande och önskar logi på golv i Sollentuna Pingst för 50kr/natt". Ta med egen luftmadrass/liggunderlag.

Arrangör är Pingst tillsammans med Filadelfiakyrkan i Stockholm.
I ledningsgruppen för konferensen finns Annelie Lennartsson, Andreas Svedman, Beatrice Bergroth och Johan Ericsson.