• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

En heldag om barnteologi

Barnteologidag 2017Är du nyfiken på hur man kan tänka kring barnteologi? Då ska du boka in onsdagen den 29 mars redan nu. Under dagen får du lyssna till lärare och talare från olika skolor och samfund som fördjupat sig i frågan.

Hur ser vi på barn och andlighet? Vad säger Bibeln om barn som mottagare av Guds gåvor? Hur tar sig anden uttryck i ett barns liv på ett naturligt sätt? Barn och karismatik, hur förhåller vi oss till det och finns det också risker? Hur leder vi barn på ett klokt sätt? FN:s barnkonvention uttrycker tydligt barns rätt till andlighet, men vad innebär det?

Det finns flera spännande frågor att dyka in i för både undervisning, reflektion, utbyte av erfarenheter och praktiska verktyg. Så välkommen med på en spännande heldag om barn och andlighet den 29 mars på Örebros Missionsskola! Med hjälp av våra lärare på Örebro Missionsskola, ALT och andra medverkande vill vi fokusera och lyfta dessa frågor.

Dagen vänder sig till dig som är pastor, ansvarig barnledare, församlingsledare, utbildar dig för att jobba med barn och församling eller möter dessa frågor på andra sätt.

ANMÄLAN
Mejla din/er anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Sista anmälningsdag är den 20 mars. Var god ange i samband med anmälan om specialkost eller allergi.

PRIS
300 kr för hela dagen. Mat, fika och kursintyg ingår. Det går bra att betala på plats, via Swish eller faktura.

UPPLÄGG
Kl. 09.30   Incheckning & kaffe
Kl. 10.00   Välkommen och start. Under dagen varvas sedan undervisning och reflektioner.
Kl. 15.00   Avslutning med fika

ARRANGÖRER
Evangeliska Frikyrkan
Svenska Alliansmissionens Ungdom
Pingst Ung i samverkan med Akademi för Ledarskap och Teologi

 Information som pdf