Hur kommer jag igång?

Börja med att skapa en personlig användare under ”inget konto ännu?”.
Spara e-brevet som skickas till den e-postadress du uppger, där finns dina användaruppgifter.
Logga sedan in dig med det användarnamn och lösenord som du har valt.
För att få tillgång till Access och Leva livet behöver du skriva in församlingens licensuppgifter. Detta gör du under ”mina uppgifter” /ändra / uppdatera din profil/ licens. Du behöver vara inloggad för att skriva in licensuppgifterna. Det räcker med att skriva in uppgifterna en gång.
Du är här: Pingst Ung Access Hjälp Vanliga frågor Hur kommer jag igång?