ACCESSloggan_300px

Access är en resursbank och förhoppningsvis en guldgruva för dig som ungdomsledare. Här ska du kunna hitta god undervisning, massor av kreativa förslag, filmklipp mm. För att använda Access krävs inte en speciell form av ungdomsverksamhet eller ett visst antal ungdomar, utan du plockar själv det du anser är relevant för din grupp. Det kan användas och anpassas både till stora och små grupper. Vi ger inget färdigt koncept, men vi ger dig verktyg att engagera och involvera ungdomarna i de teman ni tar upp..

Ringdans_708x218

Välkommen att testa ACCESS

För att använda ungdomsledarmaterialet ACCESS behöva du köpa en licens. Men för att du ska få möjlighet att testa ACCESS och se om det är något för dig så är vissa delar öppna.

Läs mer

ACCESS till lägre pris

För er som väljer att redovisa er ungdomsverksamhet till Pingst ung kostar ACCESS lite mindre. Det är just eftersom ni genom er redovisning är med och tar kostnaden för det som Pingst ung gör som bland mycket annat är ACCESS.

Läs mer

ACCESS – nytt verktyg för ungdomsledare

Lagom till Pingsts rådslag 2011 presenterade Pingst ung sitt nya helt webbaserade material ACCESS, med 25 olika undervisningsteman, skräddarsydda för att stödja och underlätta för ungdomsledare i deras arbete med tonåringar. Dessutom innehåller materialet 22 texter med praktisk undervisning för ledare.

Läs mer