Verktyg

för allt annat än undervisning

.

Anna-Sara Bergwall - DEMO

anna_sara_bergwallAnna-Sara jobbar i en större församling, i Gävle. Hon brinner för ungdomar och mission och har tagit med sig ungdomsgrupper på missionresor.

 

 

Anna-Sara har tack vare en uppmuntrande församling fått möjligheten att ta med sig ungdomar på missionsresor. Missionsresorna har både stärkt ungdomarnas tro och gett dem verktyg att formulera den för att dela med sig till andra. Ungdomarna har fått se en annan verklighet på resorna och har en annan glöd när de kommer tillbaka hem. 

Anna-Sara har funderat mycket på ledarskap och jobbar just nu med en ledarutbildning för att lämna över ledarskapet när hon åker ut på missionsuppdrag framöver. Ett attraktivt ledarskap är ett modigt ledarskap som vågar delegera och lämna över till andra och även låter andra gå om en själv i kunskap och ledarskap.

icon_vimeo_33x3px4 Ladda ner filmen från vimeo               Logga in med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och emanuel               Mer instruktioner

Du är här: Pingst Ung Access Verktyg Så här gjorde jag Anna-Sara Bergwall - DEMO