Event

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

Pingst Ledare

Ett datum – många platser

Pingst bjuder in till en maxad ledardag den 13 november! Man hade hoppats att kunna mötas i tre stora dagar till gemensam lovprisning, undervisning och uppmuntran, men då restriktionerna dröjde sig kvar en bit inpå hösten kunde man inte förbereda för stora arrangemang. Istället erbjuds nu en digital och lokal-regional dag då vi ändå får träffas från olika församlingar men i mindre samlingar! Varmt välkommen med på en dag då du får utrustas, utmanas, söka Gud tillsammans med andra och inspireras av varandra.

Dagen kommer att spenderas på en mängd olika platser i olika församlingar. I anmälan ser du värdförsamlingarna och väljer själv vilken som passar bäst utifrån där du bor. I anmälan kan du även klicka i det seminarie som du vill gå på. Du är självklart varmt välkommen med på Pingst ungs seminarie.

Pris: 250 SEK (100 SEK för de under 25 år)

Pingst ung seminarie

Gå djupare – ge mer!
Vi vill i vårt seminarie utrusta dig som barn- och ungdomsledare med verktyg att jobba med en bibeltext att ge vidare till barnen eller ungdomarna. Vi tror på Bibelns möjlighet och kraft att ge hopp och tro till unga människor idag, och vi tror att du kan få vara med och förmedla det. Oavsett om du är ganska ny som ledare eller om du har varit ledare länge så tror vi att du kan få redskap i att närma dig bibeltexten, och själv utmanas av den, för att sedan få dela med dig av den till de du leder. I seminariet kommer du att få en grundläggande undervisning, av duktiga bibellärare, kring vilka frågor vi kan ställa till en bibeltext för att komma djupare. Vi kommer också ge dig pedagogiska tips på hur du kan använda dina insikter i en andakt eller undervisning med ungdomarna eller bland barnen. Vi kommer även att arbeta praktiskt tillsammans och lära av varandras erfarenheter!

Medverkande
Bibellärare och ledare från lokala verksamheter.