Vi laddar för sommaren

SFL-färg-PNG-xsmallUppmuntra dina ungdomar att följa med på sommarens sportveckor och läger. Läs mer om vilka sportläger som arrangeras i år. Under våren kommer Sport for Lifes regionledare på besök till din församling.

Efter ett intensivt slut på förra året och en intensiv start på detta år med både Unite och Pingst Pastor så är det äntligen dags att blicka framåt mot våren och sommaren. Vi har nyss börjat lansera anmälningarna till sommarens läger. Har du någon ungdom som spelar hockey, tennis, golf, innebandy eller fotboll så får ni inte missa tillfället att ge dem en riktig boost i deras andliga liv såväl som sportsliga. Vill du vara ledare så är det bara att haka på! Det är en unik upplevelse som idrottstjej/kille och ledare att få träffa likasinnade och samtidigt få uppleva Gud.

Gällande våren så planerar våra tre regionledare Daniel Forsberg (norr), Johan Lagerbeck (mitt) och Johan Ljung (syd) församlingsbesök. Vi ska försöka hälsa på i alla Sport for Life-grupper men även göra en del gudstjänstbesök. Så har ni ett idrottsarbete i församlingen, vill starta ett eller boka ett gudstjänstbesök tveka då inte att höra av dig till oss!

Utöver allt detta så jobbar vi för att göra Nyhem, Lappis och sportveckorna till riktiga sportsuccéer. Frida Nyberg bloggar vidare på vår hemsida om tro, träning och vardag. Mer information om allt detta hittar du på sportforlife.se

Johan Lagerbeck_svart/vit

 

 

Johan Lagerbeck, Sport for Life