Ingen är stark själv – vi ses på nästa nätverksträff

Natverk Bjarka 2013 230x115pxRegionledare Magnus Gnisterhed berättar om sitt nyår på Unite i Jönköping och vad som väntar framöver i region öst. 

Året började på bästa tänkbara sätt, på Unite i Jönköping! 1000 ungdomar som firade och festade tillsammans med en Gud som är allsmäktig, levande och närvarande. Temat för Unite var "Våga gå". Våga det du inte vågat tidigare, våga tillsammans med Gud det du inte vågar själv och framförallt våga gå med budskapet om Jesus till den som inte känner honom. Möten, lovsång, konstarter varvat med gott häng, sport och seminarier, Unite innehåller så mycket.

Under våren väntar många mindre nätverksträffar för er ledare, träffar som ni själva är med och initierar till i era olika lokala nätverk. Jag har besökt flera nätverksträffar under hösten och jag vill verkligen understryka hur viktigt det är att stå nära och tillsammans som ledare. Nytt för i år är att barn- och familjepastorerna i regionen vid några tillfällen anordnar egna träffar, för utbyte av erfarenhet och utveckling. Ingen är stark själv, vi behöver Gud och varandra.

Om du finns med som ledare men saknar ett lokalt nätverk som möts regelbundet så hör av dig. Vi undersöker gärna vilka möjligheter till nätverk som finns nära dig. Under våren kommer vi också ut med en inbjudan till en nätverksträff för vår region, så håll utkik efter den!

Magnus Gnisterhed2 75x75px

 

Med vänlig hälsning
Magnus Gnisterhed, regionledare Östsverige

Du är här: Pingst Ung Ledarnätverk Nätverksträffar Ingen är stark själv – vi ses på nästa nätverksträff