Nya resor med Mosaik

Mosaik logo bluePlaneringen inför året med Mosaik är i full gång. Katja Zarns berättar mer om de kommande resorna till Makedonien och Tyskland. 

sfcprayerkrakowI januari varje år samlar Students For Christ personal och pastorer från hela Europa för ett par dagar av bön, fasta och härlig gemenskap. Träffarna hålls i olika länder varje gång och detta år möttes vi upp i vackra Krakow, Polen.

På schemat stod bön för varje land i Europa, dess städer och universitet och högskolor men framförallt för studenterna. Tillsammans bad vi för utmaningar och för framtiden, samtidigt som tacksamheten var stor för vad Gud redan gjort i vårt arbete.

Just nu pågår planering inför årets händelser och en spännande resa och konferens är redan spikade. Den 10-18 april blir det en SFC-missionsresa till Makedonien och den årliga studentkonferensen Connect börjar den 25 juli och avslutas en vecka senare. Missa inte dessa chanser att träffa andra studenter och ledare i Europa och tjäna tillsammans!

Läs mer om Mosaik och vårt arbete på mosaikstudent.se. Du kan även följa och gilla våra inlägg på facebook.com/mosaikSFC och på vårt Twitterkonto @MosaikSFC.

Katja Zarns
Mosaik SFC, Sweden