Vad har du för handlingsplan?

Lappis 2014Regionledare Kjell-Arne Alvarsson finner likheter med Postkodmiljonären och Nätverk Norr men där vår region i norr har sina klara fördelar.

Det är viktigt och modernt att ha en handlingsplan när någonting händer, så att alla vet vad var och en ska göra och när. Det förutsätter att alla har satt sig in i planen och är beredda att fullfölja det man lovat. Att ha en handlingsplan för alla sammanhang är näst intill omöjligt. När idéerna tar slut i exempelvis Postkodmiljonären, får man ringa en vän, prata med denne i 30 sekunder och hoppas på hjälp.

Tänk dig ett helt gäng med riktiga vänner som du kan prata med. Vänner som är i samma situation som du och förstår på en gång vad du pratar om. Som kan ge dig ett nytt perspektiv, lägga upp en personlig handlingsplan och be en bön för dig och din situation. Det låter precis som Nätverksdagar för Nätverk Norr som vi precis avslutat. Nej förresten, inte avslutat, utan som pågår hela tiden, kommunikationen alltså.

Nätverksträffen i april i Härnösand bjöd på härligt vårväder. Vi hade varma samtal på ett spa, omsorgsfulla idéer om vår arbetssituation med innerlig personlig förbön. Vi försökte även arbeta med ArcMember, planera inför Lappis och UNITE, inspirera inför Ester-utbildningen och peppa för Rådslag. Vi passade även på att spela träffsäker bowling och få färsk information om Trygg Församling av självaste producenten Daniel Bergfors. Självklart hälsade vi även nya medlemmar hjärtligt välkomna och tackade avgående.

För framtiden riktar vi närmast in oss på Lappis som hålls utanför Lycksele den 28/6–5/7. Vi laddar speciellt inför torsdagen då du som barn- eller ungdomsledare är speciellt inbjuden till en uppmuntranskväll kl. 20:00 i barnmötestältet, då allt kan hända.

Välkommen till Norrland och Nätverk Norr!

/Kjell-Arne Alvarsson
Regionledare Norr

 

 

Du är här: Pingst Ung Ledarnätverk Nätverksträffar Vad har du för handlingsplan?