Vi tar med oss allt det goda från sommaren

tumblr njilgwnTLb1u732o3o1 1280I region Väst har vi under sommaren haft ett antal fantastiska läger! Det har varit läger för både barn och ungdomar där några har varit lite mer regionala och andra församlingars egna läger.

I Alingsås hade man ett läger med cirka 100 barn. Många av deltagarna brukar vanligtvis inte vara med på läger, men däremot på "Kompis" som kyrkan har varje torsdag under terminerna, vilket var extra roligt.

Roligt var också att lägren för de äldre ungdomarna skickade videohälsningar till varandra i vilka man peppade för att träffas på Unite. Vi ser tacksamt tillbaka på sommaren och tar med oss allt det goda in i hösten!

Datum att boka in under hösten är till att börja med den 14 oktober då det blir en träff med barnledarnätverket med start kl. 9.00 och fram till kl.14.00. Den 19-20 november har du som är anställd ungdomsledare välkommen på en extra stor nätverksträff. Det kommer att bli från lunch till lunch i Norrköping och därefter åker vi på ungdomsledarkonferensen Kallad i Linköping på fredagen. Anmälan till ungdomsledarträffen kommer, så håll utkik!

Peter Lewin, Regionledare Väst

Du är här: Pingst Ung Ledarnätverk Nätverksträffar Vi tar med oss allt det goda från sommaren