Nu delas Jesusfilmen ut i många svenska hem

Jesusfilm 230x115pxBerättelsen om Jesus kan vi läsa i de fyra evangelierna av Matteus, Markus, Lukas och Johannes. Men det finns också många bra dramatiseringar och filmer som berättar om Jesu liv. En barnvänlig film heter Berättelsen om Jesus – ett familjeäventyr, som just nu delas ut i Sverige genom Agape Sverige.

När mina barn bytte skola för tre år sedan, frågade jag lärarna om jag kunde hjälpa dem med något inför påsken. De tackade ja till filmen Berättelsen om Jesus – ett familjeäventyr. Den filmen har en skolversion och alla våldsdelar är barncensurerade, vilket gör den mycket användbar bland barn. Lärarnas respons blev mycket positiv och de behöll filmen, som nu finns i skolan att visa både i samband med påsken och i religionsundervisningen.

Vi lär oss att TRON kommer av PREDIKAN och att predikan kommer från Guds Ord. Just nu predikas evangeliet i många hem genom filmen. Låt oss be att många barn blir intresserade och börja tro.

För mer information om denna satsning se HÄR

Var i bön, var öppen för andens ledning och var handlingskraftig. Nu är bästa tiden på året att berätta om vår TRO. Läs lilla Bibeln; Johannes 3:16 och våga dela din tro med andra. Som Kristen är det ju framförallt påskens budskap man tror på.

Marina Andersson 75pxMed önskan om Guds Välsignelse

Love! Marina

 

Du är här: Pingst Ung Leva Livet Leva Livet bloggen Nu delas Jesusfilmen ut i många svenska hem