God jul och gott nytt år alla Leva Livet-användare!

Bild Leva Livet 2015MARINA BLOGGAR. Nu summerar vi ett historiskt år då Leva Livet kompletterats med flera efterlängtade produktioner. Här kan du läsa mer om materialet som finns att tillgå i Leva Livet!

Nu finns

  • Bibeln för utdelning och användning bland barn från tio år och uppåt. Den finns att köpa på sjobergsforlag.se
  • Andreas Tärnvinds olika draman och storsamlingsförslag har lagts till i Leva Livets lektioner.
  • Lovsångsboken med 150 lovsånger för alla generationer. Den är väl anpassad till gudstjänster och till den regelbundna barnverksamheten. Hftet finns att köpa på nyamusik.se.
  • Den röda tråden som är en fördjupad undervisning för barn i tioårs åldern och uppåt finns nu för både gamla och nya testamentet. Båda häftena finns att köpa på nyamusik.se.


Det är en stor glädje att Leva Livet nu kan användas till sin fulla potential!


stora BBUnder hösten 2014 lanserades Leva Livets Bibelbingo. Det såldes slut och nu finns Leva Livets stora Bibelbingo för tre läsår och med samtliga personbeskrivningar som används i materialet åter i lager. Eftersom Bibelbingot utgör ett viktigt komplement till Leva Livets söndagsskolematerial får du inte missa att införskaffa ett till din församling!  De två olika paketen finns att köpa på nyamusik.se


Sveriges barn behöver bibelkunskap så att de förstår vår historia och de kristna högtiderna men framför allt så att de kan få möjlighet till ett liv med en personlig tro på Jesus Kristus. Detta är vårt stora uppdrag som kyrka, att ge undervisning och vägledning om det kristna livet och leda barnen till Jesus. Tillsammans är vi med och förmedlar detta!


Gud välsigne dig och ge aldrig upp!

Med kärlek,
Marina Andersson, Barnkonsulent Pingst ung

 

Ps. Titta på denna enkla film om Leva Livets material och hör av dig om du behöver hjälp och coachning.

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 070-7715773

 

 

 

 

Du är här: Pingst Ung Leva Livet Leva Livet bloggen God jul och gott nytt år alla Leva Livet-användare!