Guds Tryckare [musikal

Ny musikal om Gamla Testamentet för barn tillsammans med ungdomar och vuxna

 Det är inte så lätt att förstå sej på Gud. Och det är mycket i Bibeln som inte är så lätt att förstå. Men när vi vågar oss närmare, både Gud och Bibeln, ser vi den röda tråden (och den är verkligen röd!): Gud är kär! Sedan den dag Gud skapade människorna har han på alla vis försökt förklara sin kärlek! Och han har längtat! Och sedan den dagen han skapade dej, har han på olika sätt försökt visa dej hur mycket han älskar dej! Och längtar efter dej! Vänd dej om! Han står där med sina utsträckta händer!

Min önskan är att ett framförande av musikalen får ge er och dem som lyssnar en påminnelse om Guds kärlek, en upptäckt av Gamla Testamentets budskap, och den härliga upplevelsen det är att få göra något tillsammans som barn, ungdomar och vuxna!

Ulrika Ernvik

Ulrika Ernvik bor i Mariestad och arbetar som socionom och föräldrarådgivare på en familjecentral. På sin fritid jobbar hon med söndagsskolan, och är hon ledare för en barnkör. Hon är dessutom fembarnsmamma!
Ulrika vill göra barnen synliga och delaktiga i de vuxnas liv, och ett bra sätt för barn, ungdomar och vuxna att mötas är att sätta upp en musikal tillsammans. Ulrika kan nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel 0501-19850

Rollista:

Folket som söker Gud, agerar även djur i Noas ark - Barnkör
Folket som vänder sej från Gud - Ungdoms-/Vuxenkör
Gud, två barn, Djävulen (som röst), Adam och Eva, Noa, Abraham och Sara med baby
Josef, Mose, Profeter (ca 9 st), Maria med baby

Musikalen går att anpassa till hur många man är och vilka resurser som finns. Personerna från Gamla Testamentet är inte inne på scenen samtidigt, utan samma person kan spela flera roller. Körerna kan i princip vara hur små som helst, så även med endast 7 barn (3 i kören, 2 som intervjuar Gud och 2 som gestaltar personerna i Gamla Testamentet) och 4 tonåringar/vuxna (3 i kören och en som är Gud) är musikalen fullt möjlig att framföra!

Köp från:
Tel / Fax 019-57 54 57  Tel 019-575557
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. www.tomsing.se

Text, musik & manus: Ulrika Ernvik
Omslagsteckning: Anders Parsmo
Notskrift: Jonas Gullman
Foto: Pia Fahlgren

Musikalen finns än så länge bara på noter (ingen CD). Det innehåller 12 sånger, manus i 11 scener. Häftet är på 24 sidor i A4-format.

 Guds-Tryckare-musikal