DET STORA TÅRTKALASET – hela Pingst ung bakar

Som vi har längtat efter att få starta upp våra verksamheter igen och varför inte göra det med ballonger och tårta?! Starta höstterminen med tårtkalas!

Under v.33 är det skolstart och många drar även igång kyrkans verksamhet. Vi vill uppmuntra till att fira rejält och nedan hittar du några tips och mallar att skriva ut!

Tips och mallar:

  • Använd våra mallar och var kreativ med dem! Minivimplarna kan man sätta på grillpinne eller skriva ut många och göra ett litet flaggspel av. Hatten går att vända på så kan man måla eget motiv. Eller varför inte skriva ut på A3 och få en jättestor!

 

  • Att fira behöver inte kosta så mycket och ändå bli ett dyrbart minne! Bjud på bigpack glass t ex och dekorera lite med vimplar i glasslådorna eller häll upp dem och bygg en glasspyramid.

 

  • Maila tartkalaset@pingstung.se och berätta att du är med och firar så skickar vi en rabattkod på ballonger hos Me & My House Store

Stor Tårttävling!

Den 20 aug kan din ungdomsgrupp vara med i Pingst ungs tårttävling.
Baka tårtor och skicka in den absolut bästa från er grupp. En kreativ jury, bestående av Frida Igefjord, Oscar Karmitsa och Sara Bley, utser en vinnare på Pingst ungs Instagram LIVE 21 aug kl.18.

Det fantastiska priset ni är med och tävlar om är en aktivitetskväll med Sport for Life!! De arrangerar och står för ett fartfyllt program för er ungdomsgrupp som ni planerar tillsammans.
(värde 10 000kr)

Anmälan

Maila tartkalaset@pingstung.se. När ni anmäler er medverkan i tävlingen får ni också en rabattkod på ballonger på Me and my house store och tävlingsregler.

Presentation av juryn:

Frida Igefjord – pastor och pysseltokig

Oscar Karmitsa – polis och fikatokig

Sara Bley – finalist av Hela Sverige Bakar 2018