Kallelse till årsmöte

Har du aldrig varit på Rådslaget? Då är det dags! Pingst ungs årsmöte hålls i samband med Pingst Rådslag i Stockholm i Citykyrkan den 25-26 maj. Du som är ledare eller är med i en lokalavdelning för barn- eller ungdomsverksamhet är varmt välkommen! Mer info här https://pingstung.se/event-radslag/ #pingstung #rådslag2018

Publicerat av Pingst ung den 11 april 2018

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Pingst ungs årsmöte hålls i samband med Pingst Rådslag i Stockholm i Citykyrkan den 25-26 maj. Du som är ledare eller är med i en lokalavdelning för barn- eller ungdomsverksamhet är varmt välkommen! Vi uppmuntrar dig även att ta med ungdomar i er verksamhet som ombud. Ta gärna med ungdomsrådet eller barnrådet! Ni kan skicka 3 ombud per lokalavdelning, och obegränsat antal observatörer. Under hela Rådslaget har Pingst ungs ombud reserverade sittplatser i samlingslokalen. Håll utkik! 

Du får ta del av vad som händer nationellt både hos Pingst samt Pingst ung men också möjlighet att träffa andra som arbetar med barn- och ungdomsverksamhet, Pingst ungs stab och Pingst ungs styrelse.

För program och tider klicka här

 

Brunch som startskott

Vi vill bjuda dig som är Pingst ung ombud på brunch – som startskott på Rådslaget innan programmet drar igång! Fredag den 25 maj kl 11.00 Café Rörstrands Slott vid Filadelfiakyrkan. Vi går sedan vidare till Citykyrkan där Rådslaget äger rum. Mums för brunch!

 

Möt legenden Pelle Hörnmark

Du är också inbjuden till en spännande samling endast för våra ombud då vi får möta Pelle Hörnmark för att lära oss mer om Pingströrelsen och Rådslaget! Pelle var tidigare föreståndare för Pingst och är legenden som kan lära oss allt om vår rörelse! Kom och var med när Pingst ung möter Pelle i en intervju. Lördag den 26 maj kl 9.50-10.30 i Citykyrkan. 

 

Anmäl dig idag 

Anmälan Du anmäler dig som ombud specifikt för vårt årsmöte. Anmäl dig senast den 11 maj. Hur går det till?

1.  Klicka här för att anmäla dig

2. Logga in med dessa uppgifter: Användarnamn: rådslag2018 och Lösenord: rådslag2018

3. Välj din församling i listan.

4. Fyll i dina uppgifter, klicka i att du är Pingst ung ombud och fyll i vilken lokalavdelning du tillhör. Om du är under 25 år – klicka i det.

5. Fortsätt vidare till betalning, betala och vips – du är anmäld när betalningen är genomförd och du har fått ett bekräftelsemail till den mailadress du uppgav. Bra jobbat!

Anmälningsavgift 225:- för dig som är 25 eller yngre. För övriga 450:- Förtäring båda dagarna ingår.

Hey!  För ombud som är 25 år eller yngre bjuder Pingst ung på anmälningsavgiften samt resekostnader upp till 1 000:- Maila oss på info@pingstung.se så får du utlägget ersatt i efterhand. Vill du ha tips på gratis logi? Maila oss.

Rådslagshandlingar Läs in dig på våra handlingar inför årsmötet. De läggs upp här under maj.

 

PS. Rådslaget är som en banan – nyttigt, mättande och mumsigt. Kom och var med!

EVENT

Under året arrangeras en mängd event runt om i landet. Läs gärna mer om vad som händer.

Gå dit

NÄTVERK

Pingst ung har fem regionala nätverk för dig som arbetar med barn eller ungdomar i en församling. Välkommen med!

Gå dit

REDOVISA

Få pengar till er verksamhet genom att redovisa till oss! Här hittar du all information du behöver för att komma igång.

Gå dit