Event

Det är mycket på gång för både unga och ledare runt om i landet! Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som du inte får missa. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver och välkommen att hälsa på oss i vår monter!

PINGST UNGS ÅRSMÖTE PÅ RÅDSLAGET

Pingst ungs årsmöte hålls i samband med Pingst Rådslag i Stockholm den 25-26 maj 2018. Du som är ledare i en lokalavdelning för barn- eller ungdomsverksamhet är varmt välkommen!

PS. Anmäl dig senast 11 maj!

Läs mer här

Regionala nätverksträffar

Är du ledare för barn och ungdomar i en pingstförsamling? Då är våra nätverksträffar helt rätt för dig! Under våren träffas varje region för nätverksträffar runt om i landet. Det blir tid för gemenskap, samtal och bön och du får lära känna alla de i din region som står i liknande tjänst och uppdrag som dig.

Maila din regionledare för mer info och anmälan. Varmt välkommen!

Barnens Nyhem

Pingströrelsens årliga sommarkonferens går av stapeln den 15-24 juni i sommar och vi kommer vara med på Barnens Nyhem! Kommer du? På Nyhem finns något för alla åldrar så ta med hela familjen! Vill du vara med och tjäna som Umgåsare på Barnens Nyhem?

Läs mer här

Nyhem ung

Pingströrelsens årliga sommarkonferens går av stapeln den 15-24 juni i sommar och vi kommer vara med på Nyhem ung! Kommer du? Vill du vara med och tjäna som Nyhem ung-ledare? Du behöver ha fyllt 18 år eller vara med tillsammans med din ungdomsledare/ungdomspastor.

Läs mer här

 

Barnledarkonferensen

Jesus till barnen! Barnen till Jesus. Nästa nationella Barnledarkonferens går av stapeln den 15-17 mars 2019 i Uppsala. Varmt välkommen du som är barnledare, förälder eller församlingsledare och som vill ge Jesus och Bibelns berättelser till Sveriges barn.

Läs mer här

Redo att leda

Redo att leda – en ekumenisk scoutledarhelg där Svenska Royal Rangers är en av arrangörerna. En helg för dig som är scoutledare och vill arbeta på kristen grund. Storsamlingar, workshops, gudstjänst och andakter, lägerbål och kafé. Kom och möt ledare från olika scouttraditioner och utvecklas i din ledarroll.

Läs mer här

EVENT

Under året arrangeras en mängd event runt om i landet. Läs gärna mer om vad som händer.

Gå dit

NÄTVERK

Pingst ung har fem regionala nätverk för dig som arbetar med barn eller ungdomar i en församling. Välkommen med!

Gå dit

REDOVISA

Få pengar till er verksamhet genom att redovisa till oss! Här hittar du all information du behöver för att komma igång.

Gå dit