Event

Det är mycket på gång för både unga och ledare runt om i landet! Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som du inte får missa. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver och välkommen att hälsa på oss i vår monter!

Nationell nätverksträff

I höst träffas vi för en stor nationell nätverksträff med nätverken i alla våra regioner! Är du ledare för barn och unga? Då är du varmt välkommen!

Boka in den 21-22 november redan nu så är du redo i höst när vi öppnar anmälan.

Läs mer här

Barnledarkonferensen

Jesus till barnen! Barnen till Jesus. Nästa nationella Barnledarkonferens går av stapeln den 15-17 mars 2019 i Uppsala. Varmt välkommen du som är barnledare, förälder eller församlingsledare och som vill ge Jesus och Bibelns berättelser till Sveriges barn.

Läs mer här

Redo att leda

Redo att leda – en ekumenisk scoutledarhelg där Svenska Royal Rangers är en av arrangörerna. En helg för dig som är scoutledare och vill arbeta på kristen grund. Storsamlingar, workshops, gudstjänst och andakter, lägerbål och kafé. Kom och möt ledare från olika scouttraditioner och utvecklas i din ledarroll.

Läs mer här

EVENT

Under året arrangeras en mängd event runt om i landet. Läs gärna mer om vad som händer.

Gå dit

NÄTVERK

Pingst ung har fem regionala nätverk för dig som arbetar med barn eller ungdomar i en församling. Välkommen med!

Gå dit

REDOVISA

Få pengar till er verksamhet genom att redovisa till oss! Här hittar du all information du behöver för att komma igång.

Gå dit