Event

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

Barnledardag 17 april kl.10-12.30

Pingst ung bjuder in dig som jobbar med att leda barn i en Pingstförsamling till en digital Barnledardag! Du är viktig och vi vill, med bland annat inspirerade talare, zoom-samtal & musik, uppmuntra dig i ditt arbete. Sändningen pågår kl.10-12.30 & mitt i delar vi upp oss i breakout rooms med samtalsledare så vi får dela tankar med varandra och samtala.

Upplägg:
60 min Musik, talare, samtal med Pingst ungs live hosts!
30 min Break outs
60 min Musik, talare, samtal med Pingst ungs live hosts!

Mer innehåll och talare presenteras på Pingst ungs sociala medier @pingstung.

Dagen är kostnadsfri! Länk till sändningen skickas ut till den mailadress du anger i anmälan. Det går att anmäla sig fram till 16 april. Detta vill du inte missa!

Ungdomsledarkväll 20 april kl.19-21.30

Pingst ung bjuder in dig som jobbar med att leda ungdomar i en Pingstförsamling till en digital Ungdomsledarkväll! Vi vill stärka dig i din ledarroll och ge inspiration & uppmuntran till hela ledarteamet. Lyssna till inspirerade talare, undervisning, zoom-samtal & musik. Sändningen pågår kl.19-21.30 & mitt i delar vi upp oss i breakout rooms med samtalsledare så vi får dela tankar med varandra och samtala.

Upplägg:
60 min Musik, talare, samtal med Pingst ungs live hosts!
30 min Break outs
60 min Musik, talare, samtal med Pingst ungs live hosts!

Mer innehåll och talare presenteras på Pingst ungs sociala medier @pingstung.

Kvällen är kostnadsfri! Länk till sändningen skickas ut till den mailadress du anger i anmälan. Det går att anmäla sig fram till 19 april. Detta vill du inte missa!

Material att bjuda in med:

Du som är anställd ledare kan verkligen göra denna dagen till din! Fixa frukost innan eller bjud dina ledare på lunch i samband med sändningen. Här nedan finns grafiskt material att använda till Barnledardagen.

Material att bjuda in med:

Du som är anställd ledare kan verkligen göra denna dagen till din! Fixa middag innan eller ladda upp med snacks i samband med sändningen. Här nedan finns grafiskt material att använda till Ungdomsledarkvällen som är fritt fram att sprida!

FIKARAST PÅ ZOOM

Smittspridningen pågår fortfarande och många ledare har hittat kreativa lösningar för att hålla sina verksamheter igång. Men hur vi återvänder till vårt normala är inte självklart och vi barn- och ungdomsledare/pastorer behöver varandra i denna tiden! Därför fortsätter vi våra fikaraster på zoom i vår där man kan få utbyta tankar, idéer och be tillsammans. Vi kör igång v5 och fortsätter varannan vecka framöver!

Onsdag 31 mars – Kl. 15 ungdomsledare & ungdomspastorer

Torsdag 1 april – Kl. 15 barnledare & barnpastorer

Ta med kaffekoppen och klicka på länken till zoom. En host från Pingst ung leder samtalet och avslutar med bön. Fikarasten pågår ca 30 min.

Pingst ungs årsmöte och Rådslaget 2021

Pingst ungs årsmöte hålls i samband med Pingst Rådslag som i år blir digitalt och sänds ifrån Solna Pingstförsamling den 22 maj mellan klockan 9.30 och 15.00.

Du som är ledare eller är med i en lokalavdelning för barn- eller ungdomsverksamhet är varmt välkommen att vara med! Ni kan anmäla tre ombud per lokalavdelning och obegränsat antal observatörer. Under Rådslaget får du ta del av vad som händer inom Pingst ung och Pingst.

 Temat för dagarna är Gå ut! och vi tror det finns en uppmaning till oss att fortsätta framåt, att Gå ut!

ANMÄLAN
Anmälan öppnar 20 april och stänger 12 maj. För att anmäla dig behöver du logga in på pingst.se/radslag. Inloggningsuppgifter finner du i kallelsen som går ut 9 april. Att delta i Rådslaget är gratis!

Veckan innan Rådslaget kommer du att få mer information om hur du går till väga för att delta. Du kan även hålla dig uppdaterad genom att följa Pingst på sociala medier och ta del av information på pingst.se/radslag, där det uppdateras löpande angående Rådslaget.

Pingst ungs handlingar inför årsmötet kommer att publiceras allteftersom de blir klara.