Event

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

Fikarast med Pingst ung

Smittspridningen ökar igen vilket har gjort att många kyrkor fått stänga ner sina barn- & ungdomssamlingar. Många kämpar för att hitta nya vägar och kraft framåt. Därför har vi skapat en tillfällig mötesplats för barn- och ungdomsledare/pastorer där man kan få utbyta tankar och idéer och be tillsammans. 

Ta en fikarast med Pingst ung på zoom vecka 49-51!

  • Onsdagar Kl. 15 Ungdomsledare & Ungdomspastorer
  • Torsdagar Kl. 15 Barnledare & Barnpastorer

Ta med kaffekoppen och klicka på knappen nedan till zoom! En host från Pingst ung leder samtalet, vi pratar om ett ämne och avslutar med bön. Fikarasten pågår ca 30 min.

WE BELONG TOGETHER

Har du nånsin känt att du inte riktigt passar in i mallen av vad en ledare eller pastor är?

Vi på Pingst ung vill bredda den bilden. Vi vill att alla oavsett ålder, kön, bakgrund, personlighet, egenskaper och gåvor ska få samma möjlighet att utrustas i sin kallelse och tjänst. Därför har vi startat projektet We Belong Together.

We Belong Together kommer under november att lyfta frågor om ledarskap och uppmuntra mångfald.

– Under fredagarna i november släpper vi filmklipp med samtalsfrågor som kan hjälpa dig att prata om ledarskap i din församling. Du hittar redan första filmklippet med frågor på Pingst ungs IGTV, Facebooksida eller YouTube