Event

Det är mycket på gång för både unga och ledare runt om i landet! Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som du inte får missa. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver och välkommen att hälsa på oss i vår monter!

Nätverksträff

Pingst ung bjuder in till en nätverksträff för dig som är ledare för ungdomar. Temat för träffen är psykisk ohälsa bland unga, vilket vi vet är ett högst aktuellt och viktigt ämne för alla som arbetar med unga. Träffen är även ett klockrent tillfälle att träffa andra, som precis som du, arbetar med ungdomar i församlingen!

Läs mer här

Resursdagar för barnpastorer

Under våren bjuder Pingst ung in till fyra regionala resursdagar för dig som arbetar som barnpastor. Temat för träffarna kommer att vara Barn med behov av särskilt stöd med inbjudna talare som är kunniga i området. Det kommer att bli mycket intressant och givande, så prioritera att komma om du har möjlighet!

Läs mer här

Inspirationsdag

Välkommen på en inspirationsdag om hur vi ska nå Sveriges universitet! Den 5 april bjuder YA!, Mosaik och Students for Christ Europe in till en träff i Eskilstuna Pingstkyrka. Det kommer internationella talare med lång erfarenhet kring studentmission, så missa inte detta om du brinner för att nå universitetet i din stad!

Läs mer här