Event

Det är mycket på gång för både unga och ledare runt om i landet! Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som du inte får missa. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver och välkommen att hälsa på oss i vår monter!

Resursdagar för barnledare

Under våren anordnar Jesus till barnen fem regionala träffar för dig som är barnledare. Det kommer att bli en heldag matad med undervising och uppmuntran i ditt uppdrag med att leda de allra viktigaste! Se till att ta med dig alla barnledare i er församling för att få en riktig boost in i er barnverksamhet.

7 mars    Göteborg
28 mars   Umeå
18 april   Huskvarna
18 april   Linköping
25 april   Stockholm

Anmälan till de olika dagarna är nu öppen. Kostnaden för dagen är 350 kr och mer information finner du i anmälningsformuläret.

Ekumenisk ungdomsledarkonferens

Kallad är en ekumenisk ungdomsledarkonferens där du får lyssna till högklassig undervisning av talare som har lång erfarenhet av att leda unga. På fredag dag inbjuds speciellt föreståndare eller huvudpastor till en dag med fördjupning kring unga idag. Det som händer i den unga generationen idag kommer att synas i samhället imorgon.

Mer information konferensen på kallad.nu