Event

Det är mycket på gång för både unga och ledare runt om i landet! Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som du inte får missa. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver och välkommen att hälsa på oss i vår monter!

Webinar om redovisning

Fredagen den 6 december kl.14.00 är du välkommen med på vårt webinar pom redovisning och People. Under webinaret får du en genomgång i People och har möjlighet att ställa alla de där frågorna som du har funderat på kring verksamhetsredovisning till Pingst ung. Vår handläggare berättar om vad du behöver tänka på inför deadline den 31/12. 

Här anmäler du dig till webinaret

Mingelkväll på Pingst Pastor

Om du ska till Pingst Pastor får du inte missa vår mingelkväll på konferensens andra dag. Vi vill samla alla barn- och ungdomspastorer som är med på konferensen för en stund av umgänge, skoj och uppdatering om allt som händer framöver. Vi vill också speciellt välkomna alla nya pastorer! Vi ses efter kvällsmötet onsdagen den 8 januari.

Mer information och program för Pingst Pastor hittar du här

Resursdagar för barnledare

Under våren anordnar Jesus till barnen fem regionala träffar för dig som är barnledare. Det kommer att bli en heldag matad med undervising och uppmuntran i ditt uppdrag med att leda de allra viktigaste! Se till att ta med dig alla barnledare i er församling för att få en riktig boost in i er barnverksamhet.

Håll utkik på sociala medier för mer information om när amälan öppnar!

Ekumenisk ungdomsledarkonferens

Kallad är en ekumenisk ungdomsledarkonferens där du får lyssna till högklassig undervisning av talare som har lång erfarenhet av att leda unga. På fredag dag inbjuds speciellt föreståndare eller huvudpastor till en dag med fördjupning kring unga idag. Det som händer i den unga generationen idag kommer att synas i samhället imorgon.

Mer information konferensen på kallad.nu