Event

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

UNITE24

UNITE är årets fetaste fest där vi med fokus på uppdraget vill ge den unga generationen praktiska verktyg och utrymme för gudsmöten. Fem olika platser i Sverige äger festivalen rum – Göteborg, Umeå, Malmö, Västerås och Jönköping – och samlar hundratals ungdomar! Årets tema är Act justly utifrån Mika 6:8 och vi tror att det blir fantastiska dagar!

Se till att skicka dina unga till Unite24: Nu kan du köpa ditt festivalpass här...

 

KALLAD 2-4 februari 2024 Uppsala

Den här konferensen är ett ekumeniskt samarbete mellan 13 organisationer, där vi tar vara på våra styrkor och tillsammans formar en plats där vi vill utrusta och uppmuntra dig i din ledarroll. När vi samlas så vill vi göra det med Jesus i centrum. Både fredag och lördag kväll samt söndag förmiddag firar vi gudstjänst, med bön och tillbedjan som en självklar del av vår gemenskap.

PRIS
I priset ingår alla samlingar och seminarier + lunch lördag samt fika både för- och eftermiddag!

EARLY BIRD! PASS PÅ! FRAM TILL 17 DEC – 400 KR
KONFERENSPASS (18 DEC-15 JAN) – 550 KR
SEN ANMÄLAN KONFERENSPASS (16 JAN-1 FEB) – 700 KR

Mer info om konferensen, tema och anmälan klicka här…

Jesus till Barnen Regionala dagar 2024

‍På temat VAR DAG inbjuder lokala kyrkor, nätverket JESUS TILL BARNEN och Bilda till dagar av inspiration, undervisning, samtal och seminarier! Församlingsledare, förälder, pastor, präst eller barnledare? Det här får du inte missa! Anmäl dig till din region på jesustillbarnen.se