Event

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

Nyhemsveckan 17-26 juni

Nyhemsveckan är snart här och du kan redan nu börja ladda genom att följa nyhemsveckan på Facebook eller Instagram! Där får du praktisk information serverad och kan spana in konferensens talare och program.

Nätverksträff

Pingst ung kommer att finnas med på Nyhem och vi ser fram emot att träffa dig! Är du ledare för barn och unga i en församling är du varmt välkommen till vår nätverksträff torsdag 23 juni kl. 17.00 eller närsomhelst till vår monter!

Lapplandsveckan 3-10 juli

lappis.se finns hela programet för konferensen som är proppfullt med möten, bibelstudium och aktiviteter för alla åldrar. Se till att ha koll på vad som är nytt eller precis som vanligt!

Nätverksträff

Pingst ung kommer att finnas med på Lappis och vi ser fram emot att träffa dig! Är du ledare för barn och unga i en församling är du varmt välkommen till vår nätverksträff torsdag 7 juli kl. 20.00 eller närsomhelst till vår monter!