Event

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

Det STORA Tårtkalaset – hela Pingst ung bakar

Som vi har längtat efter att få starta upp våra verksamheter igen och varför inte göra det med ballonger och tårta?! Starta höstterminen med tårtkalas!

Under v33 är det skolstart och många drar även igång kyrkans verksamhet – Va med och fira rejält.

Stor Tårttävling!
Den 20 aug kan din ungdomsgrupp vara med i Pingst ungs tårttävling. Baka tårtor och skicka in den absolut bästa från er grupp så är ni med och tävlar om en aktivitetskväll/dag med Sport for Life!! (värde 10 000kr) En kreativ jury från Pingst ung utser vinnaren 21 aug.

Läs mer om Det STORA Tårtkalaset här…

 

 

Skolan är en av de absolut viktigaste platserna i vårt samhälle. Där spenderar de unga en stor del av sin vakna tid och därmed en plats som formar dem och vår framtida värld. Därför vill vi be för skolan.

Den 15 augusti uppmuntrar och utmanar vi alla pingstförsamlingar i vårt land att lyfta upp skolan i bön. Vi önskar se att man i gudstjänsten ber för de skolor som finns i närområdet (förskolor, grundskolor, gymnasier, folkhögskolor, universitet, högskolor mm), skolpersonal som finns i församlingen och så naturligtvis de unga. 

Under veckan som kommer följer fortsätter bönen på Pingst ungs sociala medier där vi ber för ett böneämne varje dag. 

DET FINNS HOPP – FÖRELÄSNING

Hur möter vi barn och unga och stärker deras psykiska hälsa i efterskvalpet av pandemin?

I våras uppdaterade vi materialet Det finns hopp för psykisk hälsa och 9 september kl.19 vill vi bjuda in dig till en föreläsning med Christine Viklund för att ge dig som ledare ytterligare stöd och verktyg.

Under denna digitala föreläsning i tre delar lyssnar vi först till Christine Viklund för att sedan dela upp oss i break out rooms där varje medverkande verksamhet fördjupar utifrån sitt område. Till sist avslutar vi gemensamt.

Du som leder barn och unga, varmt välkommen att vara med!

Pingst ung tillsammans med Ya!, Sport for Life, Pingst omsorg, Royal Rangers Sverige och Lp grow