Event

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

FIKARAST PÅ ZOOM

Smittspridningen pågår fortfarande och många ledare har hittat kreativa lösningar för att hålla sina verksamheter igång. Men hur vi återvänder till vårt normala är inte självklart och vi barn- och ungdomsledare/pastorer behöver varandra i denna tiden! Därför fortsätter vi våra fikaraster på zoom i vår där man kan få utbyta tankar, idéer och be tillsammans. Vi kör igång v5 och fortsätter varannan vecka framöver!

Onsdag 19 maj – Kl. 15 ungdomsledare & ungdomspastorer

Torsdag 20 maj – Kl. 15 barnledare & barnpastorer

Ta med kaffekoppen och klicka på länken till zoom. En host från Pingst ung leder samtalet och avslutar med bön. Fikarasten pågår ca 30 min.

Pingst ungs årsmöte och Rådslaget 2021

Pingst ungs årsmöte hålls i samband med Pingst Rådslag som i år blir digitalt och sänds ifrån Solna Pingstförsamling den 22 maj mellan klockan 9.30 och 15.00.

Du som är ledare eller är med i en lokalavdelning för barn- eller ungdomsverksamhet är varmt välkommen att vara med! Ni kan anmäla tre ombud per lokalavdelning och obegränsat antal observatörer. Under Rådslaget får du ta del av vad som händer inom Pingst ung och Pingst.

Temat för dagarna är Gå ut! och vi tror det finns en uppmaning till oss att fortsätta framåt, att Gå ut!

Veckan innan Rådslaget kommer du att få mer information om hur du går till väga för att delta. Du kan även hålla dig uppdaterad genom att följa @pingst på sociala medier och ta del av information på pingst.se/radslag, där det uppdateras löpande angående Rådslaget.

Ladda ner Pingst ungs handlingar inför årsmötet nedan

Välkommen på Lunchseminarium!

Du som är med på Rådslaget och Pingst ungs årsmöte är så välkommen att käka lunch med oss över zoom. Då vill vi passa på att prata mer om vår senaste resurs – sida vid sida!

Vi längtar efter att se barn och ungdomar växa i sin tro på Jesus och fördjupas i sitt lärjungaskap. För att det ska ske tror vi att vi behöver leda ungdomarna sida vid sida med deras föräldrar. Pingst ung vill skapa resurser för församlingar att stötta föräldrar och nytt är underlag för föräldraträffar. I detta seminarie kommer vår Barnkoordinator Madelene Boberg och Ungdomskoordinator Albin Karlsson berätta mer resursen och visionen.