IMPACT BENELUX

*Anmälan är nu stängd*

Den norska organisationen JESUS REVOLUTION anordnar, på uppdrag av PEF (Pentecostal European Fellowship), evangelisationsläger i Europa varje sommar. Sommaren 2023 händer detta i de tre länderna i Benelux-området med Helvoirt (Nederländerna) som bas. Du har möjlighet att haka på Pingst ung till denna spännande vecka!

Impact Benelux är en vecka med fokus på evangelisation och att utmanas i att berätta om sin tro på Jesus. Första halvan av veckan är härliga dagar på ett lägerområde där vi lär känna ungdomar från hela Europa, det är möten, bibelundervisning, träning i ett valt spår och förberedelse för andra halvan av lägret där vi sedan gör outreach i området runtomkring.

OLIKA SPÅR

Innan du kommer till IMPACT kommer du få välja ett spår som du kommer få särskild träning i och vara med i under outreachen:

Power Evangelism
Du kommer att få undervisning i att be för sjuka och andra sätt att dela med dig av evangeliet!

Media
Om du är van att arbeta med media eller teknisk utrustning är det här inriktningen för dig!

Dance
Att dansa på gatorna sprider liv och glädje och gör människor nyfikna på att höra talas om budskapet vi vill förmedla!

DATUM:

7-16 juli 2023

KOSTNAD:

Ca 6500kr

Priset är 549€ fram till 15 feb och efter det 599€. Beroende på tid för din anmälan och valutakurs handlar det om mellan 6000-7000kr. I detta pris ingår hela lägret, med mat, logi och allt. Bussresan och övriga kostnader står Pingst ung för.

Bra att veta!

Pingst ung arrangerar en bussresa och vi gör veckan tillsammans som grupp från Sverige. Bussen avgår från Jönköping och det finns även möjlighet att kliva på i Malmö.

Vem är resan för?
Resan är för dig som går i gymnasiet och för dig som tagit studenten. Du som vill bli utmanad i evangelisation och i att berätta om din tro. Du som vill få nya kontakter runt om i Europa och vara med om något spännande i sommar!

I formuläret här kan du göra en föranmälan inför resan och sedan kommer vi ta kontakt med dig för att ta din anmälan vidare.

*Det finns fortfarande chans att åka med, maila jacob.ventlinger@pingstung.se*

Kontakt:
Gustaf Nyström, 0765-362585, gustaf.nystrom@pingstung.se
Jacob Ventlinger, 073-5429316, jacob.ventlinger@pingstung.se