Nationellt nätverksdygn

19-20 april är det nationellt nätverksdygn för alla som jobbar med barn och unga i våra församlingar. Vi ses i Citykyrkan för två dagar av undervisning, uppmuntran, gemenskap och tid för att möta Gud tillsammans. Detta vill du inte missa!

Anmälan:

Anmälningstiden har gått ut men välkommen att maila info@pingstung.se om du vill komma med till nätverksdygnet. Vårt rabatterade pris på hotellet är inte längre möjligt att ta del av men hör av dig via kontaktinformationen nedan så bokar hotellet in dig till ordinarie pris.

INFO OM NÄTVERKSDYGNET

Datum: 19 april 12.00 – 20 april 14.00

Plats: Citykyrkan Stockholm, Adolf Fredriks Kyrkogata 10

Boende: Hotell Bentleys

Kostnad: Nätverksdygnet är gratis men din församling betalar resa och boende.

Boendeinfo:

Vårt rabatterade pris på hotellet är inte längre möjligt att ta del av men maila dara@viinvest.com och ange koden #294166 så bokar de in ett hotellrum till dig. Har du ingen att bo med men vill bo i dubbelrum hör av dig till din regionledare så hjälper dem er! Hitta kontaktuppgifter till din regionledare här!

Innehåll:

Under nätverksdygnet får vi tillfälle att lyssna till god undervisning, i år av Anethe Carlsson, pastor i Pingst Nynäshamn och Fredrik Wenell, bla. Lärare på ALT. Vi får tillfälle att umgås med varandra och lära känna nya vänner. Vi får möjlighet att byta idéer och dela erfarenheter. Vi ber Gud om ett dygn där han möter, uppmuntrar och utrustar oss!

Aktivitet:

Vi kommer spela Lazerdome tillsammans. Vill du gå all in får du gärna ta med ombyte till den aktiviteten och vill man inte köra lika seriöst går det utmärkt att köra i sina vanliga kläder!