På gång – missa inte vad som händer!

Här har vi samlat all information om kommande nationella event och satsningar som är för både unga och ledare. Gilla och följ oss på Facebook och Instagram för att även där uppdatera dig om vad som händer. Vi hoppas att vi ses på något event framöver, fysiskt eller digitalt. Välkommen!

FIKARASTER PÅ ZOOM

Vill du träffa kollegor över en fikarast? I vår ses vi – pastorer och ledare för barn och unga – över zoom en tisdag i månaden! Vi tar med kaffekoppen och samtalar om ett ämne i ca 45 min – välkommen att vara med, ge input eller bara lyssna.

Ämnet släpper vi på sociala medier några dagar innan!

Hoppas vi ses på en fikarast i vår:

Tisdag 5 mars 14.00
Tisdag 2 april 14.00
Tisdag 7 maj 14.00
Tisdag 4 juni 14.00

Länk via knappen:

PINGST RÅDSLAG OCH PINGST UNGS ÅRSMÖTE

Pingst ungs årsmöte hålls i samband med Pingst Rådslag den 24-25 maj i Frihamnskyrkan Göteborg. Vi ser fram emot att möta dig som är ledare eller med i en lokalavdelning för barn- eller ungdomsverksamhet.

Anmäl dig till årsmötet!
En anmälningslänk skickas till din församling, om inte så använd länken här. Anmälan öppnar 8 april. Du meddelar i anmälan att du ska ingå i Pingst ungs årsmöte som antingen ombud eller observatör.

Anmälningsavgift
Ombud/observatör på plats – 495 kr För dig under 25 år – 250 kr

Hur många får åka till Rådslaget?
Varje lokalavdelning har rätt att skicka tre ombud som representanter med rösträtt till Pingst ungs årsmöte och valfritt antal observatörer.

Pingst ungs årsmöteshandlingar kommer att finnas här för nedladdning.