KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Pingst ungs årsmöte hålls i samband med Pingst Rådslag i Stockholm i Filadelfiakyrkan den 17-18 maj. Du som är ledare eller är med i en lokalavdelning för barn- eller ungdomsverksamhet är varmt välkommen! Vi uppmuntrar dig även att ta med ungdomar i er verksamhet som ombud. Ta gärna med ungdomsrådet eller barnrådet! Ni kan skicka tre ombud per lokalavdelning, och obegränsat antal observatörer. Under hela Rådslaget har Pingst ungs ombud reserverade sittplatser i samlingslokalen. Håll utkik!

Du får ta del av vad som händer nationellt både hos Pingst samt Pingst ung men också möjlighet att träffa andra som arbetar med barn- och ungdomsverksamhet, Pingst ungs stab och Pingst ungs styrelse.

 

Brunch som startskott

Vi vill bjuda dig som är Pingst ung ombud på brunch som startskott på Rådslaget innan programmet drar igång! Fredag den 17 maj kl 11.30 i Filadelfiakyrkan. Du får träffa andra ombud, mingla med Pingst ungs stab och styrelse och samtidigt bjudas på brunch – missa inte detta!

 

Anmäl dig idag 

Anmälan Du anmäler dig som ombud specifikt för vårt årsmöte. Anmäl dig senast den 3 maj. Så här gör du för att anmäla dig:

1.  Klicka här för att anmäla dig

2. Logga in med dessa uppgifter: Användarnamn: rådslag2019 och Lösenord: rådslag2019

3. Välj din församling i listan.

4. Fyll i dina uppgifter, klicka i att du är Pingst ung ombud och fyll i vilken lokalavdelning du tillhör. Om du är under 25 år – klicka i det.

5. Fortsätt vidare till betalning och betala. När betalningen är genomförd får du ett bekräftelsemejl till den mejladress du uppgav. I och med det är du anmäld!

Anmälningsavgift 250 kr för dig som är 25 år eller yngre. För övriga 495 kr. Förtäring båda dagarna ingår.

För ombud som är 25 år eller yngre bjuder Pingst ung på anmälningsavgiften samt resekostnader upp till 1 000 kr. Mejla oss på info@pingstung.se så får du utlägget ersatt i efterhand.