Även denna sommaren blir annorlunda! Här har vi samlat sådant som kan hjälpa er eller inspirera er i barn- eller ungdomsarbetet. Både Nyhem och Lappis har digitala satsningar för barn och ungdom så missa inte att planera lokala aktiviteter i samband med dem!

Klicka in i länkarna nedan och tipsa gärna andra som du tror skulle uppskatta sommarinspirationen.

ANDAKTER FÖR UNGDOMAR

Vi har samlat flera andakter skrivna av ungdomsledare som passar för träffar och möten under sommarlovet. Tanken är att du som anställd ungdomspastor kan erbjuda de ideella ledare som hoppar in under din semester att använda sig av dessa andakter. Alla texter är fristående och innehåller en reflektion, tre samtalsfrågor och förslag på lovsånger som passar till!

TIPS FÖR BARNVERKSAMHETEN

 

Böneverktygslåda

 

Läsbibelbingo

 

Böneloppa

AKTIVITETER FÖR UNGDOMSGRUPPEN

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska göra med ungdomarna och ibland kan det vara svårt att komma på nya aktiviteter. Därför har vi samlat ett gäng förslag på aktiviteter som ni kan göra. Det finns instruktioner och material att ladda ner och skriva ut i länken bredvid.

NYHEMSVECKAN 18-27 juni

 

FÖRMIDDAGAR FRÅN NYHEM

Som alltid är förmiddagarna på Nyhem för alla åldrar, så även i år! Varje förmiddag kan hela familjen samlas för att följa sändningarna. Det blir bibelstudium, Kidz+ och Barnens Nyhem!
Följ @barnensnyhem @kidznyhem på instagram för mer info eller kolla in nyhemsveckan.se
 

 

UNGDOMSHELG

Fredag, lördag och söndag 18-20 juni inleds Nyhemsveckan med ungdomshelg. Bibleboost som podd på förmiddagarna och sedan Kvällsmöte. Var med där du är! Du har väl inte missat att du kan följa @nyhem.ung på instagram och få koll på allt som händer?!
 

LAPPIS 8-11 juli

 

ÅRETS TEMA : det finns hopp! 
8-11 juli digitalt från området – så var med där du befinner dig och ladda skärmarna!

Det finns hopp för blomstrande liv för oss alla, i relationer, i livets säsonger, i församling i Jesu namn Amen! @lappis.se

Både barn och ungdom har aktiviteter under dagarna. Mer info på instagram!
@barnenslappis @ungpalappis

 

Collected

I vår materialbank har vi samlat allt tänkbart och användbart för dig som ledare! T ex så hittar du under Event mängder av tips på lekar när inspirationen eller idéerna sinar..

Royal Rangers

På Royal Rangers Sverige hemsida kan man hitta aktivitetstips av lite olika slag! Lekar, knopar, pyssel och andakter som är lätta att använda utomhus. Spana in!