UNGA VUXNA

Vi tror att unga vuxna är en viktig grupp att möta i våra församlingar. Genom arbetet YA! – Young Adults hoppas vi kunna erbjuda hjälp med att få övergången från ungdomsverksamheten till församlingens vuxna verksamheter att bli så naturlig som möjlig. Vi behöver likt övergången från barn- till ungdomsverksamheten hjälpa målgruppen att komma in i församlingen, men också de enskilda individerna att växa in i en vuxen tro.

Att vara ung vuxen är att befinna sig i en mycket formande tid i livet. Det är dessutom en tid då mycket förändras. Genom YA! kan ni som församling vara med och både sända och ta emot, men också leda till att nya upptäcker vem Jesus är.

”Vi vill se unga vuxna som växer till i tro när de växer upp, inte växer bort.”

Har du frågor?
Kontakta vår Unga vuxna koordinator Mattias Sennehed, mattias.sennehed@pingst.se

Läs mer om YA! här

 

MOSAIC

YA! samarbetar med studentrörelsen Mosaik – SFC, Students for Christ, som i Sverige leds av Phil och Katja Zarns, utsända missionärer från USA. En students tid på universitetet är en period som för många innebär reflektion och ifrågasättande av olika livsfrågor. Det är även en kritisk tid när studenterna fattar viktiga beslut i livet. Ett av Mosaiks mål är att uppmuntra kristna studenter och på samma gång hjälpa dem att nå ut till sina studiekamrater som söker efter svar på många av livets frågor. Ett annat viktigt mål för Mosaik är att samarbeta med lokala kyrkor för att nå ut till universiteten. Förhoppningen är att fler som ger sig in i studier för att få en utbildning också ska få en tro på Jesus.

Läs mer om Mosaik – SCF här