NÄTVERK

Pingts ung arbetar utifrån nätverk i fem regioner. Regionerna är geografiskt uppdelade eftersom vi tror att det finns många fördelar med att nätverka med andra i städerna runt sin egen. I varje region har vi en regionledare vars uppgift är att samla till träffar, informera om kommande event och att coacha dig i din tjänst som ledare eller pastor för barn och ungdomar.

 

Nätverksträffar

Varje år samlar regionerna till minst två träffar. På vårterminen är det en nationell träff med övernattning och på höstterminen träffas alla i sina regioner för en regional träff. Utöver dessa har vi oftast nätverksträffar på Pingst Pastor, Nyhemsveckan, Lapplandsveckan och UNITE. I de flesta regioner finns även andra tillfällen då man samlas, såsom vid Pingst Processgruppsträffar. I en del regioner träffas barnpastorer och ungdomspastorer var för sig så ta gärna kontakt med din regionledare kring hur det ser ut hos er.

 

Är du ny i tjänst?

Om du är ny i tjänst får du gärna kontakta den regionledare som har hand om din region. Vi vill gärna ha dina kontaktuppgifter för att kunna bjuda in till kommande evenemang och träffar. Din regionledare kan säkert även erbjuda dig många tips till en god start i din nya tjänst! Läs här att se vem som är regionledare för din region.

Oavsett om du har varit i tjänst länge eller är helt ny, känn dig varmt välkommen med i Pingst ungs nätverk!