UNGDOM

Vi tror inte att ungdomarna i våra församlingar är nästa generation, vi tror på dem här och nu! Vi vill satsa på våra unga i församlingarna och få dem att känna sig hemma. Därför vill vi erbjuda dig som är ledare den hjälp som du behöver för att arbeta med ungdomar i ditt sammanhang.

Oavsett om du är anställd eller ideell ledare i din församling hoppas vi att du tar del av det som Pingst ung erbjuder i din region. Tillsammans utbyter vi erfarenheter, uppmuntras i arbetet och får möjlighet till ledarutbildning. Håll utkik här på vår hemsida och i sociala medier för kommande nätverksträffar och event.

UNGDOMSKOORDINATOR

Vår ungdomskoordinator finns även till för dig som arbetar med ungdomar och framför allt för att driva frågor som kan utveckla arbetet för ungdomar som målgrupp och med nationella event och satsningar.

Om du har frågor dom rör dessa områden får du mer än gärna kontakta vår koordinator Albin Karlsson.

 

Ungdomskoordinator
Albin Karlsson

albin.karlsson@pingstung.se

UNGA VUXNA

Unga vuxna är en viktig grupp att möta i våra församlingar. Pingst ung samarbetar med YA! – Young Adults för att nå denna målgrupp. YA! erbjuder hjälp med att få övergången från ungdomsverksamheten till församlingens vuxna verksamheter att bli så naturlig som möjlig. Vi behöver likt övergången från barnverksamheten till ungdomsverksamheten hjälpa målgruppen att komma in i församlingen, men också de enskilda individerna att växa in i en vuxen tro.

”Vi vill se unga vuxna som växer till i tro när de växer upp, inte växer bort.”

YA! samarbetar med studentrörelsen Mosaik – Students for Christ för att tillsammans med den lokala församlingen i en universitetsstad nå studenter i staden.

EVENT

Under året arrangeras en mängd event runt om i landet. Läs gärna mer om vad som händer.

Gå dit

NÄTVERK

Pingst ung har fem regionala nätverk för dig som arbetar med barn eller ungdomar i en församling. Välkommen med!

Gå dit

REDOVISA

Få resurser och pengar till er verksamhet genom att redovisa till oss! Här hittar du all information du behöver om redovisningen.

Gå dit