Barn

Vi vill att du som arbetar med barnverksamheten i en församling ska känna dig uppmuntrad i din uppgift! Vi erbjuder materialet Leva Livet som en resurs in i ditt arbete med barnen.

Oavsett om du är anställd eller ideell ledare i din församling hoppas vi att du tar del av det som Pingst ung erbjuder i din region. Tillsammans utbyter vi erfarenheter, uppmuntras i arbetet och får möjlighet till ledarutbildning.

Håll utkik här på vår hemsida och i sociala medier för kommande nätverksträffar och event.

Leva livet

Leva livet är ett material som kan användas i kyrkans alla olika barnverksamheter. Materialet innehåller söndagsskolelektioner för tre år som är anpassade för både en yngre och en äldre grupp. Varje lektion innehåller även pyssel, draman och ledarhandledning.

Genom att använda Leva Livet går ni igenom Bibeln i kronologisk ordning under tre år och det kan även kompletteras av Leva Livets Bibelbingo och flera andra extramaterial.

För att få tillgång till Leva Livet skapar du ett konto och köper det terminspaket som du önskar. En demolektion finns att ladda ner utan att köpa licens.

EVENT

Under året arrangeras en mängd event runt om i landet. Läs gärna mer om vad som händer.

Gå dit

NÄTVERK

Pingst ung har fem regionala nätverk för dig som arbetar med barn eller ungdomar i en församling. Välkommen med!

Gå dit

REDOVISA

Få resurser och pengar till er verksamhet genom att redovisa till oss! Här hittar du all information du behöver om redovisningen.

Gå dit