Välkommen till Pingst ung Ledarskola

Pingst ung Ledarskola består av tre spår. Ett spår är till för att hjälpa er som ledningsteam att komma vidare. Genom åtta filmade avsnitt kan ni tillsammans utvecklas som grupp och utveckla er verksamhet i den linje som ni önskar. Det andra spåret är en poddserie för dig som är ny i tjänst som ungdomspastor eller ungdomsledare. I Ny i tjänst-podden får du värdefull information för ditt första år i tjänst men det finns även många tips för dig som varit i tjänst ett tag.

Spår tre är sprillans nytt! Mitt Ledarskap 2.0 är en kurs under nästa läsår med Magnus Gnisterhed som med hjälp av ett professionellt utvecklingsprogram hjälper dig vidare i din ledarroll. Läs mer om kursen och anmäl dig nedan!

Mitt ledarskap 2.0

Pingst ung ledarskola släpper nu spår tre – Mitt ledarskap 2.0

Under nästa läsår har du möjligheten att ta ditt ledarskap till nästa nivå med Pingst ung. Vi tillsammans med Magnus Gnisterhed och ett professionellt utvecklingsprogram som tränat många hundra ledare, ses fysiskt och digitalt under ett helt läsår för att ge dig en möjlighet att utveckla din ledarroll.

Detta spår är för dig som:
– Är aktiv i Pingst ungs nätverk.
– Redovisar till Pingst ung.
– Har varit i tjänst i minst två år.
– Ser långsiktigt på församlingstjänst.

Ny i tjänst-podden

Om du är ny i tjänst som ungdomspastor eller ledare kan det vara en hel del som är nytt för dig. För att hjälpa dig lite på traven under ditt första år i tjänst har vi skapat denna serie. Men podden är inte bara till för dig som är helt ny i tjänst utan även du som har jobbat en tid kan få med dig viktiga och användbara tips!

Ny i tjänst-podden är en poddserie i åtta delar där Magnus Gnisterhed och Albin Karlsson lotsar lyssnaren genom olika ämnen som rör den som är ny i tjänst som ungdomspastor eller ledare. Till sju av avsnitten finns även extramaterial att ladda ner för att fördjupa sig i ämnet.

Ledarskola för ledningsteam

Vi vill hjälpa er som ledningsteam att komma vidare. Att ni ska utvecklas individuellt som ledare och tillsammans som grupp. Därför har vi startat ledarskolan – för att möta detta behov och att serva våra barn- och ungdomsledningsteam!

Ledarskolan för ledningsteam är en webbundervisning i åtta avsnitt som är skapade för ledningsteam. Varje avsnitt består av cirka 20 minuter filmundervisning och ett tillhörande pdf-material som ni som grupp arbetar vidare med efter ni sett filmen. Ni väljer själva vilken takt som passar ert ledningsteam.

KONTAKT

Om du har frågor angående Ledarskolan kan du kontakta oss via ledarskolan@pingstung.se. Magnus Gnisterhed, projektledare för Ledarskolan, finns tillgänglig för att besöka er ledningsgrupp om ni vill. Han kan hjälpa er att komma igång med Ledarskolan, hjälpa er vidare i något av de ämnen som Ledarskolan tar upp eller med fördjupning.