Lösenordsskyddad

Välkommen till Pingst ung Ledarskola!

Ledarskolan består av två spår. Ett spår är till för att hjälpa er som ledningsteam att komma vidare genom filmundervisning med tillhörande material att arbeta vidare med.

Det andra spåret är en poddserie för dig som är ny i tjänst som ungdomspastor eller ungdomsledare. I Ny i tjänst-podden får du värdefull information för ditt första år i tjänst men det finns även många tips för dig som varit i tjänst ett tag.

Registrera dig

För att få tillgång till Ledarskolan behöver du först registrera dig och din grupp. Det gör du genom att fylla i formuläret nedan. Direkt efter att du fyllt i era uppgifter får du en bekräftelse, här på sidan, med lösenord för att logga in. Om du har frågor kan du kontakta oss via ledarskolan@pingstung.se.

Vilken typ av ledningsgrupp? (obligatorisk)
Ledningsgrupp barnLedningsgrupp ungdom

Logga in

Vad är sida vid sida?

Vi längtar efter att se ungdomar växa i sin tro på Jesus och fördjupas i sitt lärjungaskap. För att det ska ske tror vi att vi behöver leda ungdomarna sida vid sida med deras föräldrar. Vi vill skapa resurser för församlingar att stötta föräldrar och de hittar du här!

Registrera dig

För att få tillgång till Sida vid sida-resurserna behöver du först registrera dig. Det gör du genom att fylla i formuläret nedan. Direkt efter att du fyllt i dina uppgifter får du en bekräftelse, här på sidan, med lösenord för att logga in. Om du har frågor kan du kontakta oss via info@pingstung.se.

Logga in

: