Pingst ung onlinekurs

Välj mellan två digitala tillfällen:

24 april 18.30-20.00 – ZOOM

2 maj 18.30-20.00 – ZOOM

Kvällskurs för ideella ledare om mentorskap!

I vår ger vi ideella ledare i församling tillfälle att tränas i mentorskap för de barn och unga ni leder genom en digital kvällskurs. Två datum finns med samma innehåll, så anmäl er till en av kvällarna!

Precis som med andra roller och uppdrag så är även rollen som mentor något som går att träna upp och bli bättre på. Magnus Gnisterhed, som jobbar med Pingst ung ledarfortbildning, kommer ge er allt ifrån praktiska tips till viktiga redskap – för att hjälpa dig som ideell ledare att växa och som i sin tur kan hjälpa unga människor!

Välkommen att delta digitalt 24 april eller 2 maj. Det är samma innehåll båda datumen, så välj den kväll som passa er bäst i anmälan! Länk mejlas ut innan kursen startar.

  • Är du en anställd ledare som vill samla en grupp ideella ledare?
    Gör EN anmälan för hela gruppen! Fyll i antal deltagare ni samlar. Det kommer finnas en del i kursen för samtal, då kan ni med fördel vara samlade fysiskt.
  • Är du ensam ideell ledare som vill delta?
    Fyll i det i anmälan så gör vi det möjligt för samtal i breakout-rooms!

 

Är du med i en församling som redovisar till Pingst ung är onlinekursen kostnadsfri. Annars kostar kursen 400 kr/församling, fakturan skickas vid kursstart.

Vid frågor kontaktar du oss info@pingstung.se

Sista anmälningsdagen är 19 april.