COLLECTED MATERIALBANK

Vi vet att det kan komma stunder då man har noll lekidéer inför en ungdomssamling, behöver tips på hur man kan bygga en predikan eller funderar på vad man behöva tänka på inför ungdomsläger.

Just nu jobbar vi med att bygga upp materialbanken Collected. Här kommer det att samlas guldkorn från Sveriges ungdomsverksamheter till en skatt av resurser, verktyg och tips för dig. En skatt för ledare – av ledare!

Vi hoppas att denna materialbank kan få stärka ditt arbete med ungdomar och att stunderna med idétorka blir ett minne blott. Mer information om Collected kommer när september närmar sig och vi hoppas att det kan bli till välsignelse för din församling.

HAR DU ETT BIDRAG?

Är det något som er verksamhet gör riktigt bra? Har du som pastor eller ledare för ungdomar ett material som underlättat för dig i din tjänst? Vi tar gärna emot ditt bidrag till materialbanken! Mejla ditt bidrag till info@pingstung.se eller kontakta albin.karlsson@pingstung.se om du vill ha mer information.

LEKTIPS

Vi bjuder på ett lektips! Än är inte materialbanken igång men här kan du ladda ner instruktionerna till Kaosleken som är ett exempel på material som du kommer att kunna hitta här på sidan till hösten.