COLLECTED MATERIALBANK

Vi vet att det kan komma stunder då man har noll lekidéer inför en ungdomssamling, behöver tips på hur man kan bygga en predikan eller funderar på vad man behöva tänka på inför ungdomsläger.

Därför finns Pingst ungs materialbank COLLECTED. Här samlar vi guldkorn från Sveriges ungdomsverksamheter: resurser, verktyg och tips för dig som ledare att använda!

Nedan hittar du 5 kategorier med material samlat bakom varje. Denna bank bygger vi tillsammans! Har du något du vill dela med dig av till andra ledare så skicka gärna in till oss så vi kan fortsätta bygga COLLECTED. Mall för inlämning finns längst ner på sidan.

Materialen som du hittar i Collected är insamlade från Pingst ungs lokalavdelningar. Varje skapare av de olika bidragen är ansvarig för dess innehåll.

Välkommen!

HAR DU ETT BIDRAG?

Är det något som er verksamhet gör riktigt bra? Har du som pastor eller ledare för ungdomar ett material som underlättat för dig i din tjänst? Vi tar gärna emot ditt bidrag till materialbanken! Mejla ditt bidrag till info@pingstung.se eller kontakta albin.karlsson@pingstung.se om du vill ha mer information.